Apenkooi in de Trije

In het kader van ons sportaanbod zijn de medewerkers en personeelsleden van Pack&Zo/Stap naar Werk op dinsdag 15 mei 2018 naar het sportcomplex de Trije gegaan om daar een ochtend apenkooi te doen onder leiding van onze stagiaire. De opwarming bestond uit een gezamenlijke fietstocht van ons pand aan de Kelvinstraat naar het sportcomplex.   

Er waren al een aantal mensen vooruit gegaan om alles klaar te zetten zodat we bij aankomst direct in actie konden komen. 

De eerste opdracht ging in tweetallen waarbij je elkaar niet mocht loslaten. Zo werd in het kader van samenwerken en veiligheid het parcours verkend voor de apenkooi.  

Daarna was het dan toch tijd voor de apenkooi. Er werd een tikker uitgekozen en iedereen ging het parcours op. Het spel werd in een aantal variaties gespeeld. Iedereen was aan het rennen, springen, slingeren of verstoppen. Een aantal hadden slimme plekjes veroverd en weer anderen konden juist heel hard rennen en springen. Degene die om wat voor reden niet mee konden doen kregen de niet geheel onbelangrijke taak om als scheidsrechter te fungeren. 

 Na twee uur intensief bezig te zijn geweest hebben we met z’n allen opgeruimd en konden we moe maar voldaan op de fiets terug naar de Kelvinstraat. 

 

Een zeer geslaagde ochtend apenkooi!! 

Deel dit artikel!