Franeker

We hebben een nieuwtje! Patrick heeft als eerste kandidaat een LKS contract getekend in Franeker! En daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Namens heel Pack & Zo wensen wij jouw, Patrick, heel veel plezier met jouw nieuwe contract en je nieuwe werkplek!

#LKS #stapnaarwerk

Ook Wieke tekent haar contract voor productiemedewerkster bij Pack & Zo. Wieke komt uit Leeuwarden en heeft op eigen initiatief contact gezocht met Pack & Zo of er mogelijkheden haar zijn voor een baan. Met ondersteuning van de Gemeente Leeuwarden is een passend traject afgesproken waarbij Wieke gecoacht wordt door onze interne stapnaarwerk Jobcoach. Met een rustige en structurele opbouw in uren heeft Wieke nu een jaarcontract gekregen bij Pack&zo. We verwelkomen Wieke als nieuwe collega binnen onze organisatie en wensen haar veel plezier in haar nieuwe functie!

Drachten

Bertina is werkzaam op de in- en ompakafdeling in Drachten. Na een succesvolle proefplaatsing heeft Bertina een contract mogen ondertekenen. Bertina krijgt ondersteuning door middel van interne jobcoaching. Gefeliciteerd en veel succes Bertina!

#loonwaardemeting  #ontwikkeling #interne jobcoach #participatie #stapnaarwerk