HoutBewerking

Hout met karakter

Hoe werkt het?

Werkplaats voor werk -en dagbesteding waar verschillende facetten van houtbewerking plaats vinden. De opzet is kleinschalig en de werkplaats is niet verbonden aan een zorginstelling.

Pack ’t Hout richt zich op mensen die door een beperking moeite hebben met het kiezen, verkrijgen en behouden van werk. Het kan gaan om mensen met een psychische, psychosociale of licht verstandelijke beperking. Het op eigen kracht opbouwen en onderhouden van contacten, werk en activiteiten, is voor hen moeilijk of lukt niet. Hier begeleiden wij bij. De werkplaats biedt hen in de eerste plaats dagbesteding en contacten buitenshuis. Ook kunnen zij Pack ’t Hout als springplank gebruiken voor stage en doorstroming naar eventueel betaald werk of een andere vorm van dagbesteding.

Samen zetten we de Stap naar Werk!

Werkzaamheden en Vaardigheden

Tijdens het werken, leren en de dagbesteding wordt aan verschillende doelen en vaardigheden gewerkt. Een aantal voorbeelden daarvan zijn:

Machine gebruik

Machine instructie en kennis

Meten & Tekenen

Inzicht & uitvoering

Gereedschapskennis

Leer gereedschappen gebruiken

Monteren

Ruimtelijk inzicht

René de Raad

Werkbegeleider | Houtbewerking | FRANEKER

“Bij Pack ’t Hout slaan we de spijker op z’n kop.”

Ondersteuning

Bij ons kun je altijd rekenen op professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en inzicht in je ontwikkeling. Samen zetten we de stap naar Werk! 

Zet jij de stap naar Houtbewerking?

Wij nodigen je uit om samen met ons te ontdekken of dit werk bij jou past en dat onder professionele begeleiding!.