Hout Bewerking

 Vind jij werken met hout leuk of wil jij dit bij ons leren?

Pack & Zo

STAPnaarWERK

STAPnaarWERK

Jij zet de stap, samen met ons!

Voor wie?

Onze houtbewerking richt zich op mensen die door een beperking moeite hebben met het kiezen, verkrijgen en behouden van werk. Het kan hierbij gaan om mensen met een psychische, psychosociale of licht- c.q. matig verstandelijke beperking.

Samen kijken we naar wat jij graag wilt leren om vervolgens een op maat gemaakt trajectplan samen te stellen. Buiten jouw trajectplan om ben jij een “gewone” medewerker en helpen we jou om stabiliteit, structuur en ritme in je dagelijkse leven en werk te creëren.

Naast medewerkers bestaat ons team uit trajectbegeleiders, werkbegeleiders, vrijwilligers, mensen die re-integreren en studenten. Samen werken we aan de doelen en zorgen wij voor een veilige en fijne werksfeer in een kleinschalige werkomgeving.

Wat hebben wij te bieden?

Doelen en vaardigheden

Iedereen heeft kwaliteiten; iets wat je leuk vindt om te doen en waar je goed in bent. En wat is er dan mooier dat je die kwaliteiten kunt inzetten in een professionele houtwerkplaats om nuttige producten te maken die afgenomen worden door zowel bedrijven als particulieren?

Binnen onze afdeling houtbewerking bieden wij jou de mogelijkheid om je te oriënteren op de verschillende werkzaamheden die er zijn. Hierbij kun je denken aan het maken van: fietskratten, transportkisten, dienbladen, relatiegeschenken, etc. Ook worden er verschillende soorten meubelen op maat gemaakt, waaronder: kasten, tafels en tuinmeubelen.

Tijdens het werken, leren en de dagbesteding op onze houtbewerking wordt er gewerkt aan verschillende doelen en vaardigheden. Voorbeelden hiervan kunnen zijn:

Hoe gebruik ik een machine?

Instructie en kennis

Leren om te meten en tekenen

Inzicht en uitvoering

Hoe ga ik met het gereedschap om?

Gebruik

Leren monteren

Ruimtelijk inzicht

Trajectplan en begeleiding

Wij bieden professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en inzicht in je ontwikkeling. Onze geschoolde werk- en trajectbegeleiders helpen jou om je doelen te bereiken middels een voor jou op maat gemaakt trajectplan. De trajectplannen zijn gericht op werken, leren, groepsdynamica, werken aan jezelf en het resultaat van je ontwikkeling. Samen zetten we de stap naar werk!

Pas jij in ons team?

Als team hebben we ontzettend veel plezier in ons werk. Daarnaast werken we hard en leren we veel van én met elkaar. Daarom vinden we het belangrijk dat nieuwe collega’s goed in ons team passen!

Wil jij een echt vak leren en aan de slag gaan in een professionele houtwerkplaats? Dan nodigen wij je graag uit om samen met ons te ontdekken of dit vak bij jou past en wat jou mogelijkheden zijn!

René de Raad

Werkbegeleider | Houtbewerking | Franeker

“Bij Pack ’t Hout slaan we de spijker op z’n kop.”

Zet jou eerste stap, aanmelden!

[contact-form-7 id="2343" class="vacature" title="Vacature"]