ICT & Computers

Interesse in computers/netwerk/beveiliging/gamedesign/photoshop en de techniek daarvan? Hier vind je meer over onze ICT-afdeling.  .

Hoe werkt het? 

De ICT-afdeling heeft de volgende hoofdpunten wat de afdeling uniek en leuk maakt, en dat er daarom zo veel plezier is in het werk daarvan. 

  • Goed samenwerkend team
  • Kleine team met een rustige werkplek
  • Uitdagende opdrachten
  • Je kennis verder uitbreiden in een hecht leuk team
  • Mogelijkheid om verder te groeien in de ICT wereld

De werkzaamheden bestaan uit het assembleren en demonteren van computers en laptops. Dat betekent dat de systemen helemaal leeg worden gehaald en vervolgens weer vakkundig in elkaar worden gezet zodat het apparaat optimaal werkt. Het installeren van de programma’s en de software behoort ook tot de werkzaamheden. Kijk in het kopje werkzaamheden wat wij nog meer doen op onze ICT-afdeling.

ICT kan niet zonder Internet, daarom bieden wij ook aan om daar meer over te leren. Wat houdt Internet precies in, hoe werkt het en waarom is het zo belangrijk?  Tegenwoordig kunnen wij ook niet meer zonder de beveiliging van ons ICT-netwerk. Ook daar leer je hier meer over.

Samenwerking is een belangrijke troef op deze afdeling. De ICT-werkzaamheden zijn zo uitgebreid dat je elkaars hulp nodig hebt om een geweldig resultaat neer te zetten voor jezelf en voor de afdeling. Daarmee is het ook een kans om jezelf te ontwikkelen. Niet alleen op ICT-gebied, maar ook op sociaal vlak, zoals contact maken met je collega’s. Zo leren wij elke dag van elkaar! 

Samen zetten we de Stap naar Werk!

Werkzaamheden en Vaardigheden

Tijdens het werken, leren en dagbesteden wordt aan verschillende doelen en vaardigheden gewerkt.

Een aantal voorbeelden daarvan zijn:

Demontage

Hardware Kennis

Software installatie

Programma kennis

Veilig werken

ESD Techniek

Probleemoplossing

Technische kennis

Solderen

Technische kennis

Netwerkbeveiliging

Technische kennis

Gamedesign

Programma kennis

Photoshop

Programma kennis

Website design

Hosting WordPress Plugins

Windows Server

Installeren en Beheren

Programmeren

Basic Programma kennis HTML

Jesse

Werkbegeleider | ICT | Franeker

“De ICT afdeling is niet van de werkbegeleider alleen, maar van ons allemaal, het is een fijne werkplek is waar je elke dag weer met een glimlach heen gaat.”

Ondersteuning

Bij ons kun je altijd rekenen op professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en inzicht in je ontwikkeling. Samen zetten we de stap naar Werk! 

Zet jij de stap naar ICT & Computers?

Wij nodigen je uit om samen met ons te ontdekken of dit werk bij jou past en dat onder professionele begeleiding!.