Leerwerktrajecten

Leerwerktrajecten

Afdelingen

  • Productie & Logistiek

  • Fietsen

  • ICT
  • Hout
  • Techniek

  • Groen
  • Horeca

Binnen de Leerwerktrajecten van Stap naar Werk start de deelnemer met een werkperiode op een van de zes werk- en/of productafdelingen van Pack & Zo. Deze zes afdelingen zijn: In- en ompakken, Fietstechniek, Houtbewerking, Techniek, ICT en Groenvoorziening. We bieden jou de mogelijkheid om je met behulp van ons methodische opzet te ontwikkelen tot iemand die de stap gaat maken naar een reguliere baan.  

Tijdens je traject gaan we met jou aan de slag met vijf thema’s die belangrijk kunnen zijn voor je ontwikkeling. Dit zijn: Werken, Leren (vakkennis), Groepsdynamica (hoe gaan we met elkaar om), Werken aan jezelf (waar liggen mijn grenzen) en het Resultaat van je ontwikkelingen (wat wil ik bereiken). De begeleiding volgt jouw ontwikkelingen op deze onderdelen op de voet, samen met jou, en altijd in samenspraak met jou.

Stap naar Werk heeft zelf een methodiek ontwikkeld waarmee je ontwikkeling kan worden gevolgd en inzichtelijk wordt gemaakt. Zo weet je precies waar je al stappen hebt gezet, en waar je nog stappen zou kunnen maken. Samen zetten we de stap naar werk!

Je krijgt je eigen trajectbegeleider met wie je afspraken maakt over je ontwikkeling. Samen met jou en eventueel andere betrokkenen gaan we op zoek naar het hoogst haalbare doel. Zo wordt het helder waar je je mogelijkheden liggen en welke richting je op zou kunnen wat betreft werk.

Mocht er tijdens je traject een stage nodig zijn om je uitstroom goed te laten verlopen, dan regelen wij dat. Een van onze interne jobcoaches staat je hierin bij. Mocht er op het stageadres al een jobcoach zijn, dan zorgen wij voor een goede samenwerking en overdracht.

Werk

Zet de eerste stap naar werk

Plezier

Met een glimlach gaat alles beter

Contact

Nieuwe contacten en sociale omgang.

Leren

Verbreed kennis en vaardigheden.

Kwaliteiten waar je stappen mee kunt zetten

Professionele Begeleiding

Professioneel team

Multidisciplinair Team

Meer inzicht, beter begeleiden

Persoonlijke Aandacht

Kleine groepen, betere resultaten

Doordachte Methode

DUIDELIJKE STAPPEN