Leerwerktrajecten

Leerwerktrajecten

Afdelingen

  • Fietstechniek

  • In- en ompakken

  • ICT – Computers

  • Houtbewerking

  • Logistiek

  • Sport

Binnen onze Leerwerktrajecten start de deelnemer met een werkperiode op een van de vijf werk/product afdelingen van Pack en Zo. Deze vijf afdelingen: In- en ompakken, Fiets, Hout, Logistiek en ICT bieden jou de mogelijkheid om je met behulp van ons te ontwikkelen in een veilige en prettige werkomgeving.  

Tijdens je traject vinden wij vijf thema’s belangrijk voor je ontwikkeling. Dit zijn: Werken, Leren, Groepsdynamica, Werken aan jeZelf en het Resultaat van je ontwikkelingen. De begeleiding volgt jouw ontwikkelingen op deze onderdelen op de voet, samen met jou, en in samenspraak met jou.  

Stap naar Werk heeft zelf een methodiek ontwikkeld waarmee je ontwikkeling goed te meten en te zien is, ook voor jou. Zo weet je precies waar je al grote stappen in hebt gezet, en waar je nog stappen in zou kunnen maken. Samen zetten we de stap naar werk!  

Je krijgt een trajectbegeleider met wie je afspraken maakt over je ontwikkeling. Samen met jou en eventueel andere betrokkenen gaan we op zoek naar het hoogst haalbare doel. Zo is het helder waar je naar toe aan het werken bent. 

Mocht er tijdens je traject een stage nodig zijn om je uitstroom goed te laten verlopen, dan regelen wij dat. Een van onze interne jobcoaches staat je hierin bij. Mocht er op het stageadres al een jobcoach zijn, dan zorgen wij voor een goede samenwerking en overdracht.

Werk

Zet de eerste stap naar werk

Plezier

Met een glimlach gaat alles beter

Contact

Nieuwe contacten en sociale omgang.

Leren

Verbreed kennis en vaardigheden.

Kwaliteiten waar je stappen mee kunt zetten

Professionele Begeleiding

Professioneel team

Multidisciplinair Team

Meer inzicht, beter begeleiden

Persoonlijke Aandacht

Kleine groepen, betere resultaten

Doordachte Methode

DUIDELIJKE STAPPEN