Praktijkverklaringen Fietsafdeling Franeker

Afgelopen maand hebben Michel, Leone, Warfa en Peter hun praktijkverklaring en mbo-verklaring voor fietstechnicus mbo niveau 2 mogen ontvangen. Wat een super prestatie. Na een mooi traject voor het grootste gedeelte begeleid door Niels is dit een prachtige afsluiting. Tijdens het traject zag je de verbinding als collega’s groeien. Dit traject heeft niet alleen individueel wat opgeleverd maar ook zeker in de samenwerking als team collega’s! Alle vier zijn ze erg enthousiast over hun werk.

Vanuit het Noorderpoort College Groningen was @Koos weerts betrokken. Bedankt voor de samenwerking. #samenwerken #Noorderpoortcollege #praktijkleren #Fiets

Praktijkverklaring ICT Franeker

Jort heeft na een traject bij @steunpunt zorg & onderwijs Fryslân zijn praktijk verklaring behaald voor ICT. Hij is gestart met niveau 2 maar al snel merkten we dat hij dat al prima in de vingers had en heeft hij tijdens zijn traject de overstap gemaakt naar niveau 3. Voor beide heeft hij zijn praktijkverklaring behaald. Hier mag je super trots op zijn Jort! Dat zijn wij in ieder geval wel! Gefeliciteerd! Jort heeft na het behalen van zijn praktijkverklaring uitgestroomd naar ander werk. Heel veel werkplezier gewenst!

#steunpuntzorg&onderijsFryslan #ict #praktijkleren #uitstroom

Praktijkverklaring MTechniek –

Zo vlak voor de zomervakantie heeft Christiaan zijn praktijkverklaring voor Assistent Montage behaald. Mooi om te zien hoe er aan de leerdoelen gewerkt is en wat voor mooie stappen er zijn gemaakt.

Onder toeziend oog van alles collega’s, familie en Amieke de Rapper van het @Friesland College heeft Christiaan zijn praktijk- en mbo-verklaring ondertekend en overhandigd gekregen.

Christiaan, wij zijn super trots op je en van harte gefeliciteerd!