Vanaf woensdag 19 januari kun je komen winkelen bij Pack & Zo | Stap naar werk aan de Kelvinstraat 8 in Franeker. We bieden een gevarieerd assortiment van onder andere Mepal, Leifheit, Vileda en Curver aan en dat alles met 50% korting!

Onze winkel in Franeker is een mooie samenwerking met Harlingen Oostpoort Outlet. Vanaf deze week is het gevarieerde aanbod in huishoudelijke artikelen, kantoorartikelen, speelgoed, tuinartikelen en elektronica door de weeks van 09.00-16.00 uur bij onze nieuwe winkel op de Kelvinstraat 8 te koop.

Harlingen Oostpoort Outlet is te vinden aan de Fahrenheitstraat 5 in Harlingen en is in de weekenden geopend.

Pack & Zo | Stap naar Werk is gespecialiseerd in het bieden van leerwerktrajecten, beroepsgerichte dagbesteding, stage en andere werkmogelijkheden. Bij ons staat de mens centraal en ondersteunen we bij het ontwikkelen van mensen en het creëren van kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en daar is deze samenwerking een ontzettend mooi voorbeeld van. Op maandag en dinsdag werken deelnemers in de winkel in Harlingen. Dan controleren we onder andere de producten die te koop zijn in beide winkels.

Ben je nog op zoek naar een leuke beroepsmatige dagbesteding, leerwerktraject, stageplek neem dan contact op met Marlies Vreeling, telefoonnummer 0512-543755 of mail naar info@stapnaarwerk.nl

Zien we u ook bij ons in de winkel?Outlet Winkel met 50% korting

Pack & Zo | Stap naar werk
Kelvinstraat 8
8801NA Franeker

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 09.00-16.00 uur

Harlingen Oostpoort Outlet
Faherenheitstraat 5, Harlingen

Openingstijden:

Vrijdag en Zaterdag 09.00-17.00 uur

Zondag 12.00-17.00 uur