Deelnemers van Stap naar Werk doen beenoefeningen in sportschool.

Functieprofiel:

Bij onze doelgroep bewustwording creëren voor een gezonde leefstijl, want dat vinden we bij Stap naar Werk héél belangrijk!

Voor onze doelgroep is dit echter niet altijd vanzelfsprekend. Daarom mag jij een gezonde leefstijl bevorderen bij onze deelnemers. Dit doe je door samen met ze te gaan bewegen en waarbij je ook aandacht geeft en ondersteuning biedt op het gebied van gezonde voeding.

Je krijgt de kans, vrijheid en ruimte om leuke projecten op te starten en resultaat te behalen samen met onze doelgroep.

Zowel voor Drachten als Franeker kunnen we een enthousiaste stagiair gebruiken die ons daarbij helpt.

  • Een toffe stage (per 1 september 2022) met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een enthousiaste groep deelnemers waarmee je gaat werken
  • Veel werkplezier met superleuke collega’s (al zeggen we het zelf 😉)
  • Een vaste standplaats tijdens je stageperiode in Franeker of Drachten
  • Een positieve instelling
  • Inlevingsvermogen
  • Affiniteit met onze doelgroep
  • Effectieve coachingstechnieken

Stap naar Werk is gespecialiseerd in het bieden van ontwikkeltrajecten, dagbesteding (beroepsgericht), stage en andere leerwerkmogelijkheden. Deelnemers staan bij ons centraal. Dat uit zich in de ondersteuning die we bieden bij het ontwikkelen en creëren van kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ons aanbod is geschikt voor deelnemers die verder willen leren en zichzelf willen ontwikkelen. Zij zetten zelf de stap naar de werkende maatschappij, waarbij wij ze uiteraard begeleiden.

Super, die spirit zoeken wij bij een stagiair! Stuur je cv en motivatie vóór 1 augustus naar Luc Brouwer, Teamleider Traject via luc@stapnaarwerk.nl. Dit mag ook via het onderstaande contactformulier. Heb je eerst nog vragen over de stage? Luc vertelt je alles wat je wilt weten. Je mag hem bellen op 06-48868758.

Werklocatie: *
selecteer je documenten die je wilt toevoegen.
Privacy *