Samen in ontwikkeling en werken aan mooie successen.

We zetten ons elke dag in om het beste in mensen naar boven te halen. Wij coachen, begeleiden en ontwikkelen mensen naar de volgende stap. Van thuis op de bank tot een baan bij een prachtig bedrijf. Dat doen we door perspectief te bieden, mogelijkheden in werk te creëren en te benutten.

In een LKS traject (loonkostensubsidie) zijn meerdere facetten belangrijk zoals trajectbegeleiding, persoonlijke coaching, jobcoaching en werkbegeleiding. Elke keer een stapje erbij. Een doorontwikkeling in werkritme, doelen, belastbaarheid, groepsproces, drukte en werktempo.

Stefan heeft bij ons dit traject in 1 jaar succesvol doorlopen met als resultaat dat hij nu een jaarcontract heeft getekend bij Rivièra Product Decorations B.V. in Drachten.

Gedurende het traject waren de inspanningen van Mark van Rivièra van grote waarde voor Stefan zijn ontwikkeling en het bieden van kansen. Wat geweldig dat dit bedrijf meedenkt en mee ontwikkelt aan de toekomst van deze mensen.

Door de gemeente wordt er nog een opvolging gegeven d.m.v. jobcoaching door Rene Douma.

Nu is Stefan klaar voor deze nieuwe uitdaging. Het was een mooi traject, veel succes in je nieuwe baan! We zijn ontzettend trots op jou, Stefan.

#samenwerken #toekomstperspectief #werkfit #stapnaarwerk #nieuwebaan #teamwerk