WERK PROCES

Heldere en duidelijke blokken om inzicht te geven over de methode.

Onze uitleg:

Werkwijze
Methode

Persoonlijk

Contacten leggen, het zit in ons DNA. Wij kiezen dan ook voor een persoonlijke benadering.

Ons doel is mensen te motiveren, te begeleiden en te ondersteunen bij hun doelen. Dit doen wij door veel persoonlijk contact te hebben, en van a tot z te begeleiden. Wij werken met een aanpak waarin we veel enthousiasme en inzet terugkrijgen en wij merken dat onze manier van werken een omgeving creëert welke goed en warm voelt. Samen ontdekken en verkennen we de mogelijkheden. Wij bieden dan begeleiding op werk- en leerniveau zodat wij kunnen ontwikkelen en vanuit daar stappen kunnen zetten. Met veel plezier en overgave staan wij klaar om een glimlach te ontwikkelen op het gezicht van onze mensen. Daar staan wij persoonlijk voor in.

Wij willen dan ook niet te veel uitwijden over moeilijke schema’s en methodieken. Maar wij geven wel inzicht in een paar duidelijke stappen welke wij willen zetten. Meer weten? U raadt het al, wij komen graag bij u langs om te praten over en voor mensen. Ook nodigen wij u uit om bij ons langs te komen om te ervaren wat wij bedoelen.

Plezier

Met een glimlach gaat alles beter

Sociaal

Nieuwe contacten en sociale omgang.

Samen

Prettige sfeer en gehoord worden

Werkwijze

De 5 basis stappen

Hoe werkt het?

In onze werkwijze hanteren we 5 basis stappen om inzicht te krijgen in het te doorlopen traject.

Laagdrempelig contact leggen in de ongeving van de client ouders school.

Interne kennismaking met mensen en afdelingen, door onze persoonsgerichte benadering is ook het netwerk rond de client een zeer belangrijk onderdeel.

We focussen ons samen met een team professionals op een veilige en prettige omgeving om doelen en mogelijkheden te ontdekken en een stabiele factor te zijn in de toe te passen methodiek.

Uniek karakter

  • Laagdrempelig

  • Persoonlijk

  • Vriendelijk

  • Doelgericht

  • Openheid

  • Samenwerken

Methode

5 themagebieden geven inzicht in de ontwikkeling.

Samen met de medewerker kijken we naar de mogelijkheden en ontwikkelpunten op het gebied van dagbesteding en werk. Is het mogelijk om een opbouw in werkuren in te zetten, of heeft een medewerker nog werknemersvaardigheden nodig? Een succesfactor bij de dagbesteding die wij bieden is dat de medewerker een baan heeft net als ieder ander, waardoor ze zich volwaardig medewerker voelen. Hierdoor kunnen we de medewerker aanspreken op hun verantwoordelijkheden. Daarnaast is het ‘al werkend leren’ een belangrijke factor binnen de ontwikkelingsgerichte methode die wij in de begeleiding hanteren. Wij geloven erin dat je leert werken door het te doen! Zo werken we er altijd naartoe om de medewerkers (nog meer) vakvaardigheden en werknemersvaardigheden aan te leren.

Kwaliteiten waar je stappen mee kunt zetten

Professionele Begeleiding

Professioneel team

Multidisciplinair Team

Meer inzicht, beter begeleiden

Persoonlijke Aandacht

Kleine groepen, betere resultaten

Doordachte Methode

DUIDELIJKE STAPPEN